0

Kosár

0 Ft

Az Ön kosara üres

0630 563 7180

(naponta 8:30 - 22:30)

Szállítás a koronavírus időben

18.03.2020

0

Szállítás a koronavírus időben

Fizetési és szállítási információk

Az összes szállítási mód, a DPD futár cég, és a Raben cég továbbra is elérhető.

Arra kérjük ügyfeleinket, hogy részesítsék előnyben a bankutalást és az online kártyás fizetési módot, utánvétes fizetési módot legyen szíves csak kivételes esetekben használják

Az esetleges koronavírus-fertőzések miatt a készpénz fizetést nem javasoljuk, azért is, mert a futárcégek fokozatosan megtilthatják.

Személyes átvétel

A személyes átvétel természetesen továbbra is lehetséges a Kokiskashop.hu raktár címén. Ebben az esetben is javasoljuk az érintés nélküli fizetési módokat (bank utalás, kártya fizetés). Ebben az esetben nagyon kérjük, hogy viseljenek védőkesztyűt és arc maszkot a személyes átvételnél.

Szállítási idő

Normális helyzetekben garantáljuk a 72 órás szállítás, a jelenlegi időben ez a CZ-SK és az SK-HU határ helyzetétől függ, nem lehetséges pontos kézbesítési időpontot biztosítani. Állandóan kell figyelni a megadott nyomkövetési számot.

Termék elérhetőség

Az ajánlat 95% -a folyamatosan raktáron van, és képesek vagyunk fokozatosan feltölteni a raktár készletet. A kihirdetett vészhelyzet és a személyek szabad mozgásának korlátozása alatt az online értékesítés garantált és mindenekelőtt rendkívül higiénikus beszerzési lehetőség.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés