0

Kosár

0 Ft

Az Ön kosara üres

30 563 7180

(naponta 8:30 - 22:30)

Sárkány reptetés

04.09.2019

0

Sárkány reptetés

Sárkányozás kicsiben és nagyban, kicsiknek és nagyoknak!

A jópofa gyereksárkányokkal jó időre lekötöd a gyerkőcöt, ameddig te kellemesen elszórakozhatsz akár egy Powerkite-tal is! Legyen hétvégi kiruccanás, extrém sport vagy csak egy egyszerű nap amikor jó szél, ezekkel a sárkányokkal bármikor gyönyörködhetsz a szél játékában és erejében! Ha szereted a kezedben tartani az irányítást, válassz irányítható preciziós sárkányaink közül!

Általános szabályok egyzsinóros sárkányokhoz

Kezdő sárkányeresztő nyílt terepet keressen. Legalább 100x100m, mely körül nincsenek magas fák, épületek.

A sárkányeresztő mindig a szélnek háttal áll, a sárkány mindig a széllel szemben.

Ha a sárkány felemelkedik, mindig csak annyi zsinórt kell engedni, hogy az eresztőzsinór feszes maradjon. (A laza zsinór miatt a sárkány stabilitását vesztheti. Továbbá a laza zsinór könnyen összegubancolódik.)

Ha megfelelő a szélerősség, a sárkány futás nélkül is felemelkedik.

Általános szabályok kétzsinóros sárkányokhoz

Fontos: a kezdő sárkányeresztő olyan helyet keressen, amely nem szélnyírásos, mert ilyen helyen még a tapasztalt sárkányeresztőt is meglepheti a sárkány váratlan viselkedése. A jó sárkányeresztőhely kezdők számára a kaszált, füves, nyílt terep vagy tengerpart, ahol nincsenek magas fák, vagy épületek. Mint a képen is látható, ideális feltételek biztosításával, már egy öt éves gyerek is képes a kétzsinóros sárkány repítésére.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Adja meg a nevét

Név

Adja meg az e-mail címet

E-mail cím

Írja az üzenetet

Betöltés