iDilego.hu

Őrizze meg egészségét otthoni edzések alkalmazásával.

01.02.2023

0

Őrizze meg egészségét otthoni edzések alkalmazásával.

Gondoltál már arra, hogy a legkellemesebb edzés az otthoni edzőtermedben lesz?

Az otthoni edzőterem előnyei

A fő előnyök egyértelműek  nem kell más sportolók közé vánszorognia az edzőterembe, ahol januárban általában túlzsúfolt, ahol zavaró zene szól, és ahol a kórokozók leselkednek rád az influenzajárvány idején. Nem csak a kezdők fogják értékelni, hogy senki sem figyeli őket, miközben fogyni próbálnak, és nyugodtak az edzésükkel kapcsolatban.

Mire lesz szükséged?

A legegyszerűbb dolog, amit otthoni edzéshez vásárolhat, az a súlyzó. Erősíteni fogja a bicepsz és a tricepsz, de a hát- és hasizmokat is. A neoprén fitneszsúlyok a súlyzók népszerű analógjai. Egyszerűen rögzítse őket a csuklójához, és fokozza az edzést. Az edzőszőnyegek és a gimnasztikai labdák szintén elengedhetetlenek.

Ha megengedheti magának, hogy több pénzt fektessen a fitneszbe, feltétlenül vegyen egy kézi dőlésszögű futópadot. Rossz időben is futni fog, amikor nem akarsz a parkban futni. További hasznos fitneszgépek a cyclo trénerek vagy ellipszisek, amelyeken hatékonyan edzheti az egész testet. Tényleg kevés a helyed otthon? Még ez sem állíthatja meg. Az erősítőrudat a mennyezetre vagy az ajtókeretre rögzítheti, és ezzel erősítheti karjait, lábát, hát- és hasizomzatát. A fogantyúk is nagyon kevés helyet foglalnak el.

A mozgás szórakoztató is lehet

Ha a súlyzókkal vagy gépeken végzett edzés nem vonzza, szerezzen pingpongasztalt otthonába, nyaralójába vagy garázsába! Mozgásban tart, és még mindig nagyon jól fog szórakozni. Egyesek számára alkalmasabb lehet egy boxzsák, vagy esetleg egy mini trambulin, kosárlabda- vagy hulakarika.

Válasszon a Dilego.hu fitneszfelszerelés kínálatából és élvezze a kellemes sportot!


Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...