iDilego.hu

Nyári akciók!

09.08.2018

0

Nyári akciók!

A nyári szezonnak lassan vége, és sok különös terméket lehet vásárolni akciós áron a Kokiskashop HU weboldalon. Lehet ajánlani merevfalú vagy felfújható medencéket, kempingezési eszközöket, party sátrakat vagy nyugágyakat akciós árban. Ilyen kiegészítők lehetővé teszi a tökéletes otthoni pihenést nem csak gyerekeknek!

Magyarország legkeresettebb és legkedveltebb medencéje! Igazán mindenki megengedheti magának, hogy a saját medencéjében csobbanjon. A Tampa medence előnyei az alacsony ár, egyszerű karbantartás és gyors üzembe helyezés. Elég csak előkészíteni a helyét, széthajtani az alátétet, kicsomagolni a medencét, felfújni a felső gallérját és kezdheti felengedni vízzel. Az emelkedő vízszint felállítja a medencét. A medence kicsomagolásától számított 10 percen belül feltöltheti. A szezon végén ajánlott a medencét kitisztítani, leereszteni a vizet, és száraz, fagymentes helyen tárolni. A megfelelő karbantartással meghosszabbítja a medence élettartamát. Ajánlott a medencét a napi használat után takarófóliával lefedni. A könnyű felfújás érdekében ajánlott kézi vagy elektromos pumpa vásárlása.

MEDENCE TAMPA 366 X 91 - SZŰRŐ NÉLKÜL

Családi sátor két hálószobával és tetővel a bejárat fölött. Sátor ajánlott maximum 4 főre. Nagy családi sátor alkalmas alkalmi kempingezésre. Előcsarnok együtt napos tetővel teremt elegendő belső teret rossz időjárás esetében is. A nagy méretének is nagyon kompakt és laminált rudak segítségével nem vesz igénybe több mint 15 percet. Ragasztott varrások megakadályozzák a víz behatolását a sátorba eső előtt. A sátornak függesztések hálószobája van és a felső köpeny át van húzva laminált hordozó rudakon át.

CAMPING CSALÁDI SÁTOR BROTHER - 4 SZEMÉLYES

A FLORIDA típusú medence az egyik legnépszerűbb felszíni úszómedence a magyar piacon. A saját medencéjében mindenki élvezheti az úszást. A FLORIDA medence előnye jó ár, könnyű karbantartás. a szerkezet stabilitása, széles vízszint és könnyű üzembe helyezés. Csak készen kell készíteni egy helyet a medence számára, ki kell alakítani egy medencepárnát, lazítanod a medencét, össze kell szerelni egy tartószerkezetet a medencefóliára helyezni. A medence kicsomagolása 30 percen belül töltheti a vizet. A medence tisztítása, lecsapolása a száraz, fagyálló helyen a fürdés szezon után. A megfelelő karbantartás révén kiterjeszti a medence élettartamát. Ajánlatos az úszómedencét letakarni a fürdés után.

MEDENCE FLORIDA 305 X 76 CM - SZŰRŐ NÉLKÜL

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...