iDilego.hu

LED Otthoni fürdőszobatükör

17.02.2022

0

LED Otthoni fürdőszobatükör

A reggeli és esti higiénia nem lehetséges megfelelő tükör nélkül. Egy jól megválasztott és elhelyezett tükör a legkisebb fürdőszobát is megvilágítja és vizuálisan nagyítja. A tükör és a fürdőszoba egyszerűen összetartozik, ahogyan az is, hogy a hálószobában egy ágy, a konyhában pedig egy mosogató kell. Honnan lehet tudni az igazit?

Hogyan válasszunk fürdőszobai tükröt?

Főleg az adott térnek megfelelően. Magán a tükörön vagy tükörgalérián kívül szükség lehet a vezetékek falra helyezésére, vagy akár az aljzatok áthelyezésére is. Ezért ezt vegye figyelembe a tervezés során. Az ablakkal kombinálva a tükör vizuálisan megnövelheti az egyes helyiségeket, de a túl nagy tükör egy kis fürdőszobai szekrény fölött nem tűnik túl esztétikusnak. Az utolsó trükk a tükör magassága, különösen, ha családtagjai különböző magasságúak. Ha ilyen problémát old meg, fogadjon "portré" tükörre, azaz hosszú, de keskenyebbre.

Mindenesetre a tükör legyen jól megvilágítva, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle. A tükör feletti vagy akár a tükörbe épített világításnak meg kell felelnie a helyiség fő világításának. A túl nagy kontraszt színben vagy fényintenzitásban zavaró. Ügyeljen arra, hogy kerülje a túlságosan vakító fényeket a tükör körül, anélkül, hogy elsötétülhetne.

A jövő tükrei

Unod már a hétköznapi tükrök kínálatát? Ekkor olyannal kell kényeztetnie magát, amely nemcsak futurisztikus megjelenésű, hanem mindenekelőtt olyan futurisztikus tulajdonságokkal rendelkezik, mint a beépített digitális óra, a bluetooth hangszóró és a LED-es érintésvezérlésű világítás. Az Aquamarin tükrök ultravékonyak, nagyon ellenállnak a nedvességnek, és a meleg és hideg fehér fény közötti átmenetnek köszönhetően mindig tökéletesen alkalmazkodnak az Ön hangulatához. Egyetlen érintéssel pontosan azt a hangulatot teremtheti meg fürdőszobájában, amelyet szeretne.

Az Aquamarin tükrök már most megtalálhatóak e-shopunkban, abszolút verhetetlen áron, sokféle kivitelben és formában.

Vissza a blogra

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...