iDilego.hu

Húsvéti tippek

29.03.2021

0

Húsvéti tippek

Azt szeretné mondani, hogy idén egyébként senki sem fog eljönni az Ünnepre, ezért nem akar kétszer elmenni a húsvéti díszekre? Vegye ezt előnyként - legalább végre pontosan úgy alakíthatja ki a lakást, ahogyan szereti, és figyelmen kívül hagyhatja a többieket. Melyik stílust választja?

Természetes húsvét

A természetes stílus nemcsak szép, de gazdaságos is. Az ízléses díszítéshez nem kell mást tenned, mint elmenni a természetbe vagy a hűtőbe - koszorú az ajtón macskákból, tojáshéjból készült gyertyatartók, hagymahéjban festett vagy tollakkal és egyszínű tavaszi virágokkal díszített tojások. Így gyorsan és nagy anyagi ráfordítás nélkül elfújhatja a húsvéti díszeket.

Hagyományos húsvét

A hagyományos stílus mindenki számára alkalmas, aki nem bánja egy kis extra munkát. Jelenleg itt az ideje a húsvéti magvak vetésének, amelyek elegendőek a rendszeres öntözéshez és szó szerint úgy nőnek, mint a vízből. Ha a magja zöld, töltse fel hagyományos húsvéti tojással. Biztos van bárány és kedves vagy Júdás.

Minimalista húsvét

Felejtsd el a sárga csirkéket és a kitöltött mezei nyulat színes íjjal - a minimalisták megtehetik egy fehér tálban, magvakkal vagy vízitormaival, egy egyszerű, természetes színű terítővel és egyszínű tojásokkal. Az egyik fajta tavaszi virág, például a muskari, megengedett.

Színes húsvét

A gyerekek különösen élvezni fogják a húsvéti dekorációkat, amelyek tele vannak színekkel. Színezd velük a tojásokat minden lehetséges és lehetetlen színben, amelyeket nem fél kombinálni. A színek lehetnek gélesek vagy arany fényűek is. Készítsen együtt színes pillangókat papírból, és díszítse velük a nyírfa gallyakat, vagy küldjön kézzel készített húsvéti kártyákat - kezdjen bele mindenbe, ami segít a gyermekeknek lerövidíteni az idejüket az iskolák és óvodák újbóli megnyitása előtt.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...