iDilego.hu

Élvezd az őszi időt velünk!

26.09.2018

0

Élvezd az őszi időt velünk!

Az indián nyárnak vége, a reggelek és az esték már hűvösebbek és a napok egyre rövidebbek. A kerti tevékenységeknek még természetesen nincs vége. A teraszról lehet figyelni és csodálni a különleges őszi színeket és hangulatot. A hideg időjárás az ajánlatunknak köszönhetően elnyomható.

A Meva gyártó típusú kerti gáz melegítők elegendő melegséget biztosítanak az asztalnál hideg estéken. Tartozékok az 5 és 10 kg-os palackokhoz való csatlakozáshoz az összes Meva melegítőhöz beleértve. A melegítő folyamatos teljesítményszabályozással, piezo gyújtással, leesés biztosítóval és görgőkkel van felszerelve a könnyű szállításhoz.

Meva - teraszfütö 


Karbantartást nem igényelő műanyag ház, gyártó - Keter. A Keter házak kitűnő és inteligens tárolási megoldást nyújtanak az Ön ketrjében.A házban való kényelmes mozgást a bíztosítja az elegendő fény, amit a nagy ablaknak köszönhetünk. A szellőztető rács gondoskodik elegendő friss levegőről, így az elraktároztt dolgok feleslegesen nem nedvesednek. A Keter gyártásu házakra jellemző a kitűnő minőség, design,és az extrém stabilitás a fém merevítőnek köszönhetően. Előnyei: nagyon können összeszerelhető szép design minőség szellőztethető ksrbsntsrtást nem igényel minden időjási körülménynek ellenál (hó,víz, UV sugarak)

Keter - kerti házak, G 21 fém házak és menedékek

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...