iDilego.hu

Elegáns nappali a kertben

09.06.2020

0

Elegáns nappali a kertben

Fehér műanyag asztal és szék, valamint egy napernyő reklámtáblákkal - még emlékszel arra, hogy a magyar kertek és teraszok nemrég hogyan néztek ki. Szerencsére ezek az idők véget értek, és ma, a kerti bútorok széles választékának köszönhetően kényelmes és stílusos kültéri garnitúrával rendelkezhet, mint a nappaliban.

Milyen bútorokat válasszon?

A fém bútor készlet a nosztalgiát kelti ránk a régi idők után, rendkívül stabil, de párna nélkül nem ülhet rajta kényelmesen. A polyrattan szettek rendkívül tartósak és könnyen karbantarthatók, de nem mindenkinek tetszik. A fa készletek egy biztos választás, mivel kényelmesek, kellemes tapintással és minden kertben jól néznek ki.

Hogyan válasszon ki a fa bútor készletet?

1. lépes: Hány ember számára kell a bútor szett? Ha rendszeresen rendeznek nagy kerti partikat, akkor a kerti készlettel szemben más igények merülnek fel, mint az erkély szettnél.

2. lépes: Hová fogja elhelyezni a kerti bútorokat? És nem csak a nyár folyamán, amikor a kerti készletek "működésbe kerülnek", hanem mindenekelőtt a téli tárolás alatt.

3. lépés: Mennyi időt kíván fordítani karbantartására? A legkevésbé igényes műanyag és polyrattan bútorok karbantartása, amelyeket csak néha puha rongyal kell megtörölni. Éppen ellenkezőleg, több időt tölt a fa asztalok, székek, kanapék és székek gondozására.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...