iDilego.hu

Dartsozzon otthon!

04.05.2021

0

Dartsozzon otthon!

Sajnálja, hogy most nem lehet biliárdozni, focizni vagy dartsozni a kedvenc játéktermében? Állítson be otthoni játéktermet és játsszon a családjával. Ha nincs otthon elég hely, a darts ideális választás az Ön számára.

Miért lehet dartsozni otthon?

Még a biliárdasztal vagy az asztali csocsó sok helyet foglal, dartsozáskor csak egy céltáblára van szükség a falon és egy 3 x 1,5 m-es térre, amelynek nem kell állandóan üresnek lennie. A játék előtt egyszerűen mozgassa a bútorokat, jelölje meg a dobási vonalat a céltól 2,37 m távolságra, és fogja meg a nyilakat.

Fontos a céltábla megfelelő elhelyezése is, amelyet megfelelően kell rögzíteni a falhoz. Középpontjának a padlótól 172,7 cm-re kell lennie. A céltábla játszó része 20 szakaszra oszlik, kettős középpontú részekkel. A középpont, vagyis a bika értéke 50 pont, a középpont (vagy a külső bika) körüli sáv értéke 25 pont, egy kisebb köztes körben (közelebb a célhoz) a mezők értéke háromszorosa, nagyobb közbenső kör (a cél kerületén), a pontok kétszerese.

A darts megfelelő fogása és dobása

1. Dobáskor a nyíl hegyének kissé felfelé kell mutatnia.

2. Ne szorítsa a nyilat túl görcsösen. A szakemberek nagyon lazán tartják a darts nyilat (természetesen azért, hogy dobáskor ne essen ki).

3. Tartsa a nyílt annyi ujjával, amennyivel megfelel (min. 3, max. 5 ujj).

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...