iDilego.hu

Black Friday - Kihagyhatatlan kedvezmények

15.11.2022

0

Black Friday - Kihagyhatatlan kedvezmények

BLACK FRIDAY AZ IDILEGO.HU! 2022.11.25.-200.11.30.

Vonzanak azok a látszólag előnyös ajánlatok, amelyeket az online és a hagyományos üzletek kínálnak a Black Friday idején (és nem csak ezen a napon)? És nem biztos abban, hogy valóban pénzt takarít meg a vásárlással? Gyere el és győződjön meg róla, hogy ne maradjon le rólunk.

Miért Black Friday?

A „vásárlási ünnep" elnevezése az 1929. októberi fekete csütörtökre utal, amikor a New York-i tőzsde összeomlása elindította a gazdasági világválságot. Míg akkor végzetes esés volt a tőzsdén, idén szerencsére csak esnek az áruk árai.

Az USA-ban és az elmúlt években nálunk is fekete pénteken kezdődik az éves karácsony előtti vásárlási láz, és bár ez a nap sehol sem hivatalos munkaszüneti nap, Kalifornia állam például szabadnapot ad állami alkalmazottainak. fekete pénteken. Sok amerikai ezen a napon nyaral, és az éjszaka közepén sorban áll a boltokban. Egyes üzletek a szokásosnál jóval korábban nyitnak reggel hatkor, éjfélkor vagy még előtte. Sajnos a fekete péntekhez a megnövekedett bűnözés is társul, a vásárlók és az üzletek közötti versengések és az anyagi károk sem kerülhetőek el.

Hazánkban 2011-ben az Apple vezette be elsőként a Black Fridayt, azóta az ország legtöbb kereskedője és áruháza megtartja, és néhányan tavasszal vagy nyáron is megismétlik a rendezvényt a nagy siker érdekében. Azonban nem minden eladó játszik tisztességesen, sőt néhányan fiktív árengedményekkel csábítják a vásárlókat, amelyeket olyan felemelt árakból számítanak ki, amelyeken általában nem adják el az árukat, vagy olyan engedményekkel, amelyek egyébként is leértékelődnek.

Tényleg lehet spórolni fekete pénteken?

Igen. Ezen gyakorlatok egyikével sem fog itt találkozni. Leáraztattuk számotokra a legnépszerűbb termékeket, melyek nagyon alkalmasak karácsonyi ajándéknak, vagy egyszerűen megörvendeztetheti magát velük. Egyes termékekre több mint 30% kedvezményt adunk, például karácsonyi díszekre vagy kerti nyugágyakra. Mostantól csocsót, többfunkciós játékasztalt, karácsonyi fényeket vagy ingaórákat is vásárolhatsz kedvező áron.

De vigyázz! Egyes akciós termékek csak limitált mennyiségben kaphatók akciós áron, ezért ne késlekedjen a vásárlással.

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...