iDilego.hu

Ajándék ötletek Valentin napra

06.02.2023

0

Ajándék ötletek Valentin napra

Bálint napját egyre többen Valentin napként emlegetik, és lehetetlen akár egy lépést is úgy tenni a városban, hogy ne találnánk szembe magunkat hatalmas piros szívecskékkel, szív alakú lufikkal, szívet szorongató plüss figurákkal.

Hogyan kezdődött

A Szent Valentin-nap eredetéről több legenda is kering. Szent Valentin állítólag egy pap volt, aki a 3. századi Rómában élt, és kivégezték, mert titokban összeházasodott fiatal párokkal és különösen katonákkal, akiknek megtiltották a házasságot. Egy másik legenda szerint meggyógyított egy vak lányt, amiért február 14-én mártírhalált halt.

Bármi is legyen az igazság, több mint 100 éve rendszeresen ünnepeljük a Valentin pap vit


ézségét. Az USA-ból és Nagy-Britanniából indult, később egész

 kontinentális Európa csatlakozott. A piros szívek már januárban megjelennek a boltokban és az interneten, február 14-én pedig egész héten szétrobbannak az éttermek.

Valószínűleg nem egyszer gondolkodott már azon, hogyan menekülhet el ettől az őrülettől. De miért nem próbálja meg megtalálni a pozitívumot ezen az ünnepen, és vásároljon feleségének vagy barátnőjének egy praktikus ajándékot.

Értékes ajándékok a kertbe és az autóba

Ha már régóta vágyik egy új kerti ülőgarnitúrára, a Valentin-nap a tökéletes alkalom, hogy megszerezze. A nők minden bizonnyal értékelni fogják az exkluzív polirattan kanapét napernyővel, vagy a kerti hintát, amelynek ülése lehajtható, hogy feküdjön. Ugyanilyen örömet okoz egy új kerti parti sátor, amelyet a kertben is elhelyezhet.

Nincs kertje? De biztosan van autód. Kényeztesse magát új üléshuzatokkal fűtési és masszázsfunkciókkal. Otthoni masszázshoz pedig tökéletes a Stilista krémmasszázsfotel, amely egy pillanatra sem marad üresen. Biztos vagy benne, hogy otthon is sikeres leszel a csocsóval vagy akár egy multifunkcionális játékasztallal? Akkor hajrá. Karácsony utáni akciónkból világítással finomíthatod a hangulatot.

Kis ajándékok Valentin napra

Ha mégsem szeretnél értékes ajándékokba fektetni, természetesen remek áron kínálunk ajándékkészletet forró kövekkel, kozmetikai ecsetet és szerelmes bögréket és egyéb ajándékokat is. Válasszon kínálatunkból és tegye boldoggá otthonát. Sikeres Valentin napot kívánunk!

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...