iDilego.hu

A karácsonyi díszekről

22.12.2019

0

A karácsonyi díszekről

A karácsony végre itt van. Valószínűleg nem fog ellenállni annak a hatalmas karácsonyi díszek és dekorációk választékának, amelyek októbertól támadtak minket az üzleteközpontokban. Nem biztos benne, hogyan szépen és eredetileg díszítse fel a lakását? Nézze meg a tippeinket.

Koszorú nélkül nem lehet?

Az adventi koszorú karácsonykor kötelező. Néhányan a virágboltban vásárolják, mások a bevásárló központokban. Ugyanakkor nem kell csak s koszorún gyertyát gyújtania. Ha azt akarja, hogy lakását azonnal és néhány forint értékben díszítse fel, készítsen egyszerű adventi dekorációt - Helyezzen 4 gyertyát egy tálcára, és töltse ki karácsonyi fénydekorációval, fenyőtobozokkal vagy bármilyen más díszítéssel az Ön izlése szerint.

A karácsonyi fények helyes elhelyezése

A karácsonyi fények használatának megvannak a saját szabályai. A 8 fényfunkciós jégcsapok akkor állnak a legjobban, ha a ház tetőjét, korlátját vagy erkélyét vonalba hozzák. Díszíteni szeretne nagy tereket karácsonyi fényekkel, és félnie kell a különféle kábelek zavaró gubanctól? Ismerje meg az áttöréses diLED karácsonyi világítási rendszert, amely akár 2000 LED-et képes csatlakoztatni egy bekötésre.

Ablakba és asztalra

Az ablak párkányok díszítésekor nem kell korlátozódnia a hagyományos háromszög alakú gyertyatartókra. A csillag az állványon ugyanolyan jól néz ki. Használjon rövidebb láncokat, lehetőleg akkumulátorral működő láncot az ünnepi asztal díszítéséhez

Vissza a bloghoz

Hozzászólások a cikkhez (0)

Név
Adja meg a nevét
Kapcsolattartó e-mail
Adja meg az e-mail címet
Az Ön üzenete
Írja be az üzenetet
A csillaggal jelölt * mezők kitöltése kötelező
Betöltés
Letöltés...